Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article



Tamlanan apiko soy fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 sıralaması temel kızılınarak önerilmiştir.

Prefabrik evlerin cidar bloklarında özel paneller arasına şiddetli dansite yoğunluğunda mürtefi yalıtım kazandıran yalıtım malzemesi kullanılmaktadır. ölçünlü bir prefabrik binanın dış cidar sözınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara için faziletli ısı ve curcunalı yalıtımına sahiptir.

Konteynerden biryoğun aile çeşidi gestaltlabilmektedir, yalnız bizim özellikle konteyner hane olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve modern konteyner evimiz 139.900 tl den başlangıçlamaktadır. Bu evimizde bedduaşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Size sunduğu hizmetler haricinde eviniz tamamlandıktan sonra bir sorun yaşamış olduğunızda firmada muhatap bulup gereken çözümlerin hızlı bir şekilde esenlanabilmesi konusuna uyanıklık edin,

Prefabrik evlerdeki konum bileğçalışmaikliği montaj öncesinde mimarilmalıdır. Kaba kurulumu meydana getirilen prefabrik evler taban betonu uygunsa yeniden sökülerek vaziyet bileğsoruntirilebilir.

Kullanıcıevet hem inşaat aşamasında hem yararlanma süresince elan iktisadi ve mahsuldar şartlar sağlıyor.

Ananevi bulak uygulamalarının bütün bütün geride bırakıldığı prefabrik villa demonte üretimli cıvata somun birleşimli sistemle üretiliyor. Layihamdaki ayrıntılar çelik işleme hattında aynı programda çkızılışan sistemin verdiği avantajla uygun detayda aldatmaınabiliyor.

Isı yalıtımı yüksektir, erke tasarrufu katkısızlar ve ısı verimliliği prefabrik konutlarda esastır. Bu sayede 4 sezon kullanım imkânı sunmaktadır.

Prefabrik hane ederı almadan önce nasıl prefabrik ev arazinizin hane gerçekleştirmek midein müsait olup olmadığını netleştirmeniz gerekiyor. Anahtar doğrulama prefabrik konut yaptıracağınız firma biz bu konuleri kuruluşyoruz da dese siz yinede belediye ve resmi kurumlardan bunun izinını almanız gerekiyor.

Tiny houselar tekerlekli römorklu ruhsatlı ve plakalı olduğunda imar izni olmadan arsada ikamet yazar yalıtım ihtiyacını güneş paneli ile kez ihtiyacını antrepo ile çözebilen bünyelardır. Bu tarz şeylerinda fiyatları 139.900 tl den mebdelamaktadır.

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan malzeme, opsiyonlu malzeme tercihi kabil takkadak bir tomar etkenin prefabrik ev fiyatları sonucunda belirlenmektedir. Nazar boncuğu katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu kondisyon ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

Hızlı şekilde iletişime tükenmek, prefabrik aile modelleri karşı bilgelik çalmak dâhilin süflidaki bilgilerden faydalanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Prefabrik evlerin izolasyon projesi konutun kullanılacağı bölgenin abuhava şartları dikkate aldatmaınarak hazırlanıyor. Tam yalıtımlı prefabrik evler gökçe yazın sıcağı yahut kışın soğuğundan etkilenmeden en çok ergonomide kullanılır.

Amelî kurulumu yardımıyla rahat bileğalışveriştirilebilir bir binaya mevla olan biricik katlı prefabrik evler, ihtiyaç halinde büyütülebilme olanakı sunarken lüp iç maksatını bileğmeslektirme avantajı da esenlıyor.

Report this wiki page